Style Woman είναι το blog κάθε γυναίκας που θέλει να νιώθει όμορφη, ενημερωμένη και ξεχωριστή!

Χοιρινά Ρολά στην Κατσαρόλα με Κρέμα Γάλακτος – Μοναδική Απόλαυση!

Χοιρινά ρολά στην κατσαρόλα με γέμιση μπέικον, τυρί και καρότο, καλυμμένα με κρεμώδη σάλτσα, σερβιρισμένα ζεστά σε λευκό πιάτο.
 Αν ψάχνεις μια συνταγή που να εντυπωσιάσει στο κυριακάτικο τραπέζι ή σε ένα επίσημο δείπνο, τα χοιρινά ρολά στην κατσαρόλα είναι η απάντηση. Ζουμερό κρέας, λαχταριστή γέμιση και κρεμώδης σάλτσα που θα κάνει όλη την οικογένεια να ζητά… κι άλλο!

Ακολούθησε βήμα-βήμα τη συνταγή και δημιούργησε ένα πιάτο που ξεχειλίζει γεύση και άρωμα!


Υλικά

  • 5 φέτες χοιρινό σνίτσελ

  • 1 κρέμα γάλακτος

  • 1 καρότο

  • 3 κουταλάκια πικάντικη μουστάρδα

  • 8 φέτες μπέικον

  • 160 γρ. τρικαλινό τυρί, κομμένο σε κύβους

  • 1 κύβος ζωμός κρέατος

  • 60 γρ. γιαούρτι

  • 3 κουταλιές βούτυρο

  • 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί

  • Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζουμε τα υλικά μας:
    Κόβουμε τα σνίτσελ σε ισομεγέθη κομμάτια. Το μπέικον το κόβουμε στη μέση, το τρικαλινό τυρί σε μικρούς κύβους και το καρότο σε λεπτές ροδέλες.

  2. Στήνουμε τα ρολά:
    Απλώνουμε το κάθε κομμάτι κρέατος στον πάγκο. Αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε με πικάντικη μουστάρδα χρησιμοποιώντας πινέλο και τοποθετούμε πάνω το μπέικον, τους κύβους τυριού και τις ροδέλες καρότου.

  3. Τυλίγουμε & στερεώνουμε:
    Τυλίγουμε σφιχτά το κάθε ρολό και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.

  4. Σοτάρουμε τα ρολά:
    Σε ρηχή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα ρολά από όλες τις πλευρές να πάρουν ωραίο χρώμα.

  5. Σβήνουμε με κρασί:
    Ρίχνουμε το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε ½ λίτρο νερό και τον κύβο ζωμού.

  6. Σιγοβράζουμε:
    Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι. Αφήνουμε να βράσουν άλλα 10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να δέσει όμορφα.


Σέρβιρέ τα ζεστά, με πατάτες πουρέ ή ρύζι. Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!

Καλή επιτυχία και… καλή σας απόλαυση!

Δείτε επίσης: