Ακολούθησε βήμα-βήμα τη συνταγή και δημιούργησε ένα πιάτο που ξεχειλίζει γεύση και άρωμα!
Υλικά
-
5 φέτες χοιρινό σνίτσελ
-
1 κρέμα γάλακτος
-
1 καρότο
-
3 κουταλάκια πικάντικη μουστάρδα
-
8 φέτες μπέικον
-
160 γρ. τρικαλινό τυρί, κομμένο σε κύβους
-
1 κύβος ζωμός κρέατος
-
60 γρ. γιαούρτι
-
3 κουταλιές βούτυρο
-
1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί
-
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
-
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας:
Κόβουμε τα σνίτσελ σε ισομεγέθη κομμάτια. Το μπέικον το κόβουμε στη μέση, το τρικαλινό τυρί σε μικρούς κύβους και το καρότο σε λεπτές ροδέλες. -
Στήνουμε τα ρολά:
Απλώνουμε το κάθε κομμάτι κρέατος στον πάγκο. Αλατοπιπερώνουμε, αλείφουμε με πικάντικη μουστάρδα χρησιμοποιώντας πινέλο και τοποθετούμε πάνω το μπέικον, τους κύβους τυριού και τις ροδέλες καρότου. -
Τυλίγουμε & στερεώνουμε:
Τυλίγουμε σφιχτά το κάθε ρολό και το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. -
Σοτάρουμε τα ρολά:
Σε ρηχή κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα ρολά από όλες τις πλευρές να πάρουν ωραίο χρώμα. -
Σβήνουμε με κρασί:
Ρίχνουμε το λευκό κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε ½ λίτρο νερό και τον κύβο ζωμού. -
Σιγοβράζουμε:
Βράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το γιαούρτι. Αφήνουμε να βράσουν άλλα 10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να δέσει όμορφα.
Σέρβιρέ τα ζεστά, με πατάτες πουρέ ή ρύζι. Θα μοσχομυρίσει όλο το σπίτι!
Καλή επιτυχία και… καλή σας απόλαυση!